Reparationer

Værksted

Vi tilbyder reparationer

Airconditionanlæg

Vi udfører servicering af aircondionsanlæg på blandt andet biler, lastbiler, landbrugs- og entrepenørmaskiner.
Normalt vil anlægget blive tømt, tryktestet, affugtet og ved mistanke om lækage kan der tilsættes sporingsvæske således at eventuelle lækager nemmere kan spores senere.

Ring og få et tilbud på din bil/maskine mens der er endnu er køligt…

Auto

Vore faglærte automekanikere reparerer alle typer af person- og varebiler og har adgang til et professionel testsystem til diagnosticering/udlæsning af fejlkoder ved defekte dele i bilen.Vi tilbyder også servicering af bilens airconditionanlæg såvel som dækskift og afbalancering.

 

Dæk og fælge

Vi udfører alle former for dækskifte, samt lapning af dæk og slange skader og vi har et stort antal nye slanger på lager. Desuden lagerfører vi en del nye og brugte dæk. Dækskifte eller reparation kan ske i marken eller på vort værksted.

Entreprenørmaskiner

Vi udfører store som små reparationer på entreprenørmaskiner og har solid erfaring med maskiner fra Case, New Holland og Hydrema.

Havemaskiner

Vi udfører alle former for reparationer på have/park-maskiner og tilhørende materiel.

Hydraulik

Vi udfører alle former for reparationer på slanger og hydraulikanlæg og lagerfører slangestørrelser fra 3/16 ” op til 1″ – helt fra mindre slanger beregnet til centralsmøreanlæg op til 4-lags 1″ slanger til større anlæg. Mange opgaver kan vi løse “i marken”, og er der tale om større opgaver, klarer vi det på vores værksted i Bejstrup.

Landbrugsmaskiner

Vi udfører alle former for reparationer på landbrugsmaskiner samt dæk- og slangeskader på samme. Gennem årene har vi opbygget et indgående kendskab til maskiner fra Fiat, New Holland, Claas, Laverda, Hydrema m.fl. og er desuden Danfoil forhandler.

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.