Om Transport

Transport

Vi klarer transporten

Bejstrup Vognmandsforretning er mellemstor transportvirksomhed. Bejstrup Vognmandsforretning er veletableret transportfirma, der totalt beskæftiger ca. 65 chauffører, der året rundt sikre vore kunder en uovertruffen god service. Bejstrup Vognmandsforretning har gennem længere tid også påtaget sig opgaver indenfor international transport, hvilket vil sige, at vi nu også i hverdagen når hele Norden rundt.

Vi er et meget alsidigt vognmandsfirma, der konstant forsøger at tage nye udfordringer op. For at sikre, at vore kunder altid vil modtage en professionel ydelse fra vores side, lægger vi stor vægt på at vore chauffører er veluddannede og motiverede.

Bejstrup Vognmandsforretning tilbyder mange forskellige former for transport. Et lille uddrag er vores servicesortiment er bl.a. kranarbejde, blokvognskørsel, fodertransport, olietransport, kølertransport, transport af flydende gods, udlejning af containere og almindelig vognmandskørsel samt salg af sand, grus, sten, flis, knust beton (genbrug), fyldjord og muldjord fra eget lager. Vi har desuden de nødvendig certifikater til bl.a. transport af div. kemikalier m.m.

En gylden regel i firmaet er at intet er for stort, intet er for småt, så kontakt os og vi finder løsningen til netop dit behov.

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.