Om Transport

Transport med professionel vognmand

Vognmand i Nordjylland klarer transporten i hele landet

Bejstrup Maskinstation og Vognmand i Nordjylland er veletableret transportfirma, der totalt beskæftiger ca 12-15 chauffører, der året rundt sikre vore kunder en uovertruffen god service.

Vi er et meget alsidigt vognmandsfirma, der konstant forsøger at tage nye udfordringer op. For at sikre, at vore kunder altid vil modtage en professionel ydelse fra vores side, lægger vi stor vægt på at vore chauffører er veluddannede og motiverede.

Mange forskellige former for transport

Som vognmand tilbyder vi mange forskellige former for transport. Et lille uddrag er vores servicesortiment er bl.a. kranarbejde, blokvognskørsel, fodertransport, olietransport, transport af flydende gods og almindelig vognmandskørsel samt salg af sand, grus, sten, flis, knust beton (genbrug), fyldjord og muldjord fra eget lager. Vi har desuden de nødvendig certifikater til bl.a. transport af div. kemikalier m.m.

Få et tilbud på en vognmand til lige netop din opgave

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Ring og hør nærmere på 70105400 (tast #2). Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller på vores kontakt-side. Det er uforpligtende at kontakte os for at høre mere.

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.