Om os

BEJSTRUP er en alsidig virksomhed, som ønsker at være totalleverandør af løsninger indenfor landbrug, transport, entreprenøropgaver og anlægsarbejde til private og erhverv. Selve betegnelsen BEJSTRUP anvendes som en fællesbetegnelse for alle dele af virksomheden.

BEJSTRUP er en koncern bestående af et moderselskab, som er holdingselskabet Bejstrup Holding og datterselskaberne Bejstrup Maskinstation og Bejstrup Vognmandsforretning. Bejstrup Maskinstation rummer også de to selvstændige afdelinger, Bejstrup Anlægsgartner og Bejstrup Skilte. Bejstrup Maskinstation, der blev grundlagt i 1975, er stadig rygraden i virksomheden. Samlet beskæftiger koncernen omkring 150 medarbejdere.

Vore medarbejdere er erfarne og har de nødvendige uddannelser og certifikater til løsning af opgaverne i marken. Koncernen tæller således et bredt udvalg af dygtige fagfolk, herunder landbrugsmaskinførere-, kloakmestre-, anlægsgartnere samt auto- og landbrugsmaskinmekanikere. Flere af vore lastbilchauffører har endvidere taget vejgodstransportuddannelsen og er certificerede til transport af farligt gods.

Langt størstedelen af medarbejderne er fuldtidsansatte på helårsbasis og har været hos os i mange år. På den måde sikrer vi, at kvaliteten af vores ydelser er i top, og at vores medarbejdere i vid udstrækning kender den enkelte kundes behov.

Virksomheden ejes af Per Kold Kristiansen og sønnerne Kim Kold Kristiansen & Rasmus Kold Kristiansen. Det er Per & Kim, der har det ledelsesmæssige ansvar. Hovedkontoret er placeret i Bejstrup. Herfra tages der både hånd om den stadig voksende kundekreds og arbejdsopgaverne, som skal formidles til folkene i marken.