Om Landbrug

Landbrug

Vi tilbyder landbrugsarbejde

Som landbrugets samarbejdspartner søger vi hele tiden at tilpasse os landbrugets behov og være aktiv i udviklingen. Bejstrup Maskinstation har en meget veludbygget maskinpark, der også omfatter specialmaskiner til de mange forskelligartede opgaver. Opgaverne er mangeartede og strækker sig fra udførelse af enkeltopgaver til pasning af hele markbrug.

Som professionel maskinstation søger vi, at tilbyde et bredt sortiment af løsninger, til forskelligartede arbejdsopgaver. Som maskinstation leverer vi både maskiner, arbejdskraft og en masse god erfaring. Hvad angår dette “knowhow” så anser vi også os selv som en af de førende, da vi er med til at implementere den nyeste teknik, hvad angår nutidens avancerede maskiner, ind i landbruget. På den måde kan vi sikre den enkelte landmand, at han også er med forrest i udviklingen, uden selv at skulle foretage mange og ofte dyre investeringer.

Vor erfaring gør din hverdag nemmere…

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.