Løvblæser og løvsuger

Løvblæser / løvsuger

Løvsuger og løvblæser til afhentning i Fjerritslev

Hos Bejstrup Maskinstation sælger vi løvblæser og løvsuger til afhentning i Fjerritslev. Vi fører et større udvalg af haveparkmaskiner. Hos os kan du blandt andet finde din nye græstrimmer, hækkeklippermotorsav eller buskrydder. Alle vores maskiner kan afhentes på Bejstrupvej i Fjerritslev.

Vores produkter er primært fra Echo.

Løvblæser batteridrevet 40V

Produkt nummer: DPB-310
40V 4Ah batteridrevet løvblæser uden batteri og oplader

GARDEN SERIES

Kraftig blæserrør
Lufthastighed: 196 km/t max.
Luftgennemstrømning: 737 m3 max.
Blæsekraft: 10,8N max.

Boost funktion
Giver ekstrem blæsekraft når du ønsker det.

Cruise control
For ensartet kraft uden tryk på hastighedskontrol.

ECHO’s EZ Lås
Gør fastgørelse og afmontering
af dit blæserrør nemt.

Blødt ergonomisk greb
For god komfort og reducerer vibrationer.

Variabel hastighed
Den variable hastighedsfunktion tilbyder variation fra brise til storm.

Løvblæser / løvsuger ES-255ES

Produkt nummer: ES-255ES

Professionel og effektiv udendørs løvsuger/blæser.

Løvsuger har indbygget kniv, som hjælper til at dele bladene, små grene og andet nedfald, så der er mere plads i opsamler posen.

Opsamler posen bæres i en sele over skulderen så man ikke har alt den vægt i armene. Desuden er posen designet sådan at den mest åbne del af posen vil være bag dig og støvet vil derfor blæse ned mod jorden og væk fra dig. Det er med til at sikre et godt og mere rent arbejdsmiljø.

Echo ES-255ES er en kraftig blæser der let kan bygges om til løvsuger, ved blot at sætte røret på siden, og posen for enden. En nem ombygning hvor man udnytter hhv. den luft den blæser ud af maskinen eller den luft den suger ind i maskinen. Når man suger kommer posen til at sidder der hvor man normalt blæser. Et nemt skifte af rør og pose og maskinen er skiftet fra løvblæser til løvsuger.

Er velegnet til at suge blade op fra kælderskakter og lys indfald, eller som primær maskine for den private bruger der ønsker at have en maskine der kan stå for det meste af udendørs rengøring. Når man først har haft en løvblæser kan det være svært at forstå at man har kunne undvære en. Det er super effektivt at blæser fliser rene, ift. fejning får man her alt støvet og sandet med, som eller ville blive liggende. Det hjælper bla. til mindre sand under skoene, altså renere bil og bryggers. Når man skal håndtere løvfald i grus eller på plæner, kan man hurtigt blæse bladene væk og samle dem i et hjørne hvorefter man hurtigt kan suge bladene op.

Leveres med pose, mundstykke og blæserør.

Hent dine haveparkprodukter i Fjerritslev

Alle vores produkter kan hentes på Bejstrupvej i Fjerritslev. Vil du høre mere om produkterne? Så kontakt os til en helt uforpligtende samtale. Du kan ringe til os på +45 7010 5400 eller sende en mail til pkk@bejstrup.dk. Du er også velkommen til benytte kontaktformularen her

løvblæser løvsuger Fjerritslev