Hønsefoder

Køb hønsefoder til afhentning i Fjerritslev

Hos Bejstrup Maskinstation sælger vi hønsefoder til afhentning i Fjerritslev. Se også vores hestefoder, hundefoder og kattefoder.

Muslinge skaller til høns 15 kg. vejl. pris kr. 42,75

(Der tages forbehold for prisændringer)

Hønseskaller er et tilskudsprodukt til høns, det store indhold af kalk i muslingeskaller er nødvendigt for dannelsen af æggeskallen.

Mangel på skaller, kan give meget tyndskallede æg der kan være svære for hønen at lægge, eller være årsag til at hønsene slet ikke ligger æg.

Jo større æg, jo tyndere skal. Hønen lægger større æg, jo ældre hun bliver. Derfor øges behovet for flere skaller med hønens alder. Hønen er imidlertid så viselig indrettet, at hun per instinkt selv ved, hvor meget hun har behov for, hun tager ikke en skal mere eller mindre, end hun behøver.

Hønen danner æggeskallen i løbet af eftermiddagen og aftenen, og det er her, de knuste muslingeskaller kommer ind. Netop fordi de opløses langsomt og optages igennem blodet, er kalken, lidt populært sagt, længere tid inde i hønen. Og den får således gavn af kalken i lang tid, til gavn for en god stærk skal, der beskytter ægget, hvilket jo er formålet.

Hønse-fuldfoder ENO 15kg vejl. pris kr. 81,-

(Der tages forbehold for prisændringer)

Fuldfoder til høns der indeholder korn

Tilskuds hønsefoder ÆGGO. 15 kg. vejl. pris kr. 84,75

(Der tages forbehold for prisændringer)

Bruges sammen med hvede eller byg. Tilsæt ca. 50 %

Foderet er i piller og indeholder alle nødvendige vitaminer/mineraler.

Husk at høns skalv have adgang til frisk vand samt evt. Strandskaller.

Hele Majs

Majs kan anvendes til mange dyr! Har du høns, kan du give dem som et tilskud til det daglige foder, dette giver ekstra sul på kroppen. Og så synes hønsene det er kræs! Mange anvender også majs til fodring af vildt, samt fasaner. Generelt bruges majs til dyr som gerne må få ekstra huld.

Kan bruges til:

Vildt dyr, Heste, Grise, Kvæg, Får, Geder