Flisebelægning i Aalborg og Nordjylland

Flisebelægning nær Aalborg

Flisebelægning i Aalborg og Nordjylland – Fliser, sten & granit

Vi tilbyder professionel flisebelægning og brolægning i Aalborg og hele Nordjylland. Kunder har oftest et ønske om en bestemt type flise, til netop deres haveprojekt. Skulle I ikke have det sådan, har vi et væld af muligheder, at tilbyde jer!

Kun de bedste fliser til din flisebelægning

Vi forhandler fliser fra Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S og RC-betonvarer. Ved at klikke på nedenstående billeder har du mulighed for at besøge forhandlernes hjemmesider og se udbudet af belægningssten og få gode ideer til at forny jeres indkørsel, terrasser, trapper mv.

Endvidere forhandler også alle former for sten og granit såsom:

Granitskærver

Til indkørsler, gårdspladser og bede. Fås i flere størrelser og farver.

Kampesten

Til terrænmure, pynt i bede og bassiner.

Vandsten

Som udsmykning med rislende vand.

Udover de nævnte stentyper, giver vi naturligvis også gerne et tilbud på andre ønsker

Kontakt os for at høre mere

Hos bejstrup er vi klar til at rådgive dig omkring dit flisevalg, og vi er naturligvis også klar til at tage hånd om arbejdet for dig. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for flisebelægning. Her kan du også få et helt uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os på telefon +45 7010 5400 eller benyt kontaktformularen, hvis vi skal ringe dig op.

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.