Flisebelægning i Aalborg og Nordjylland

Flisebelægning nær Aalborg

Flisebelægning i Aalborg og Nordjylland – Fliser, sten & granit

Vi tilbyder professionel brolægning og flisebelægning i Aalborg og resten af Nordjylland. Vores kunder har oftest et ønske om en bestemt type flise til lige netop deres haveprojekt. Skulle I ikke have det sådan, har vi et væld af muligheder, som vi kan tilbyde jer! Vi rådgiver gerne om det rette valg til dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Kun de bedste fliser til din flisebelægning

Vi forhandler fliser fra Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S og RC-betonvarer. Ved at klikke på nedenstående billeder har du mulighed for at besøge forhandlernes hjemmesider og se udbudet af belægningssten og få gode ideer til at forny jeres indkørsel, terrasser, trapper med videre.

Endvidere forhandler også alle former for sten og granit såsom:

Granitskærver

Det oplagte valg til indkørsler, gårdspladser og bede. Granitskærver fås i mange forskellige størrelser og farver.

Kampesten

Kampsten er et godt til terrænmure samt til pynt i bede og bassiner.

Vandsten

Disse bruges som udsmykning med rislende vand.

Er du på jagt efter noget andet en de nævnte stentyper? Vi giver naturligvis også gerne et tilbud på andre typer sten og granit. Tag endelig kontakt til os, og så tager vi en snak om dine ønsker. Det er ganske uforpligtende.

Kontakt os for at høre mere

Hos Bejstrup Maskinstation og entreprenør er vi klar til at rådgive dig omkring dit flisevalg, og vi er naturligvis også klar til at tage hånd om arbejdet for dig. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for flisebelægning. Her kan du også få et helt uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os på telefon +45 7010 5400 eller benyt kontaktformularen, hvis vi skal ringe dig op.

Se også vores udvalg af højkvalitets haveparkmaskiner såsom hækkeklipper, løvblæser, buskrydder og græstrimmer. Alle varer kan hentes i Fjerritslev

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.