Buskrydder

Buskrydder Fjerritslev

Buskrydder til afhentning i Fjerritslev

Hos Bejstrup Maskinstation sælger vi buskrydder til afhentning i Fjerritslev. Vi har et stort udvalg af forskellige haveparkmaskiner. Du kan blandt andet finde dig en ny græstrimmer, løvblæser, hækkeklipper eller motorsav hos os. Hvis du mangler noget andet til dit have- eller parkarbejde, så kan du altid kontakte os. Vi fører en lang række kvalitetsprodukter fra ECHO. Måske har vi det rigtige udstyr til dig, også selvom det ikke er listet her på hjemmesiden.

Echo buskrydder SRM-222ES-U

Produkt nummer: SRM-222ES-U

Echo buskrydder med 21,2 CC motor
Kvalitets rydder fra Echo, med god 21,2 CC motor. Maskinen er en god allround buskrydder der klarer de fleste mindre opgaver. Den er udstyret med ES-start, der sikrer let start. Den har en lav vægt på kun 5,6kg, samt et lavt støjniveau på kun 90DB.

Leveres med klinge samt Trimmer hoved

 

Kontakt os eller besøg os i Fjerritslev for at høre mere

Vil du høre mere om produkterne? Så kontakt os til en helt uforpligtende samtale. Du kan ringe til os på +45 7010 5400 eller benytte kontaktformularen her. Du er også velkommen til at sende en mail til pkk@bejstrup.dk. Vi tror på høj kvalitet og god service til hver eneste af vores kunder. Vi har udvalgt de bedste leverandører af maskiner, så du får de bedste produkter. Samtidig har vi specialiseret os i produkterne, så vi kan rådgive dig rigtigt.