Brolægning i Aalborg og Nordjylland

Brolægning i Aalborg og Nordjylland

Brolægning i Aalborg og Nordjylland

Vi tilbyder brolægning i Aalborg og resten af Nordjylland. Om det er brolægning, flisebelægning eller vedligeholder haver og udenomsarealer, så kan vi hjælpe både private, erhverv og det offentlige. Vi samarbejder altid tæt med kunden sådan, at vi er sikker på at projektet udføres i overensstemmelse med kundens ønsker. Det er vores måde at skabe tilfredstillende resultater for vores kunder.

Brolægning – fra idé til virkelighed

Vi løser gerne opgaven fra ide til virkelighed og giver gerne et uforpligtende tilbud på anlægsarbejdet så vi kan opfylde netop jeres ønsker.

Vores erfaring rækker vidt

Vi har den faglige erfaring til at opfylde alle dine ønsker og ideer! Alle menesker har deres egen stil og ønsker derfor, at sætte sit personlige præg på haven. Nogle foretrækker den helt enkle og vedligeholdelsesfrie have, mens andre ønsker et mere avanceret anlægsarbejde, med specielle ønsker til beplantning og bede. Vores erfaring rækker vidt og vi kender til det meste.

Næsten alle mennesker sætter pris på ordnede forhold, jævne stier, grønne plæner og blomstrende buske og træer. Vi kan levere det hele som en samlet løsning eller etapervist.

Eksempler på opgaver med brolægning og anlægsarbejde

Som anlægsgartner og entreprenør løser vi f.eks. opgaver med:

  • Om- og nyanlæg af indkørsler, terrasser og indgangspartier, med fliser, belægningssten eller granit, supleret med eventuel belysning.
  • Stier og p-arealer med belægningssten eller asfalt.
  • Levering og opsætning af hegn og støjværn
  • Levering og etablering af ny beplantning for pryd og læ.
  • Etablering af surbundsbede med f.eks. rhododendron.
  • Om- og nyanlæg af græsarealer hurtig og effektiv med stennedlægningsfræser.
  • Beskæring af frugttræer, all træer og prydbuske mv.
  • Fældning og bortkørsel af træer og buske.
  • Levering og evt. udlægning af muld, sand, grus, barkflis og sphagnum mv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på brolægger i Aalborg og omegn

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine arealer? Kontakt os i dag og få et tilbud på din næste brolægning!

Hos Bejstrup Maskinstation og Entreprenør får du professionelt kvalitetsarbejde til fornuftige nordjyske priser. Se også vores udvalg af højkvalitets haveparkmaskiner såsom hækkeklipper, løvsuger og græstrimmer.

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.