Anlægsgartner

Anlægsgartner

Vi tilbyder anlægsgartner

Få en anlægsgartner til at tage sig af dine udenomsarealer. Udenomsarealerne er det første, som gør indtryk når kunder og private kommer forbi. Derfor er det vigtigt, at udenomsarealerne er velplejede og giver et positivt indtryk.

Det siges at grønt er godt for øjnene, og de fleste vil også vedkende sig, at smukke og velplejede grønne udenomsarealer er med til, at give ekstra inspiration og øget trivsel.

Bejstrup Anlægsgartner bygger i høj grad på erfaring fra vore faguddannede ansatte. Vi har kort sagt den ekspertise der skal til, for at skabe præsentable omgivelser. Vi udfører både nyanlæg og renovering, så dine gæster og ansatte bliver budt velkommen i pæne omgivelser.

Vi påtager os ikke blot at anlægge og reetablere udenomsarealer. Vi påtager os også gerne den løbende vedligeholdelse, så arealet altid tager sig bedst muligt ud. Til dette står vi på spring med friske medarbejdere, som råder over de mest moderne maskiner og hjælpemidler, til en løsning af enhver tænkelig opgave! Vor erfaring gør din hverdag nemmere…

 

Kontakt os i dag og høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din have.

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.