Anlægsgartner i Aalborg og Nordjylland

Anlægsgartner nær Aalborg i Nordjylland

Professionel anlægsgartner i Nordjylland

Få en dygtig anlægsgartner til at tage sig af dine udenomsarealer, så du får et smukt resultat. Hos Bejstrup Maskinstation tilbyder vi anlægsarbejde udført af en professionel anlægsgartner i Aalborg og Nordjylland. Vi får dine udendørsarealer til at fremstår lige præcis, som du ønsker. Har du brug for vedligehold af eksisterende anlæg, så kan vi også løfte den opgave for dig. Vi hjælper både med det grønne og det grå, så hvis du skal bruge ny flisebelægning eller brolægning, så klarer vi også det.

Skab et godt førstehåndsindtryk

Udenomsarealerne er det første, som gør indtryk når kunder og private kommer forbi. Derfor er det vigtigt, at udenomsarealerne er velplejede og giver et positivt indtryk.

Det siges at grønt er godt for øjnene, og de fleste vil også vedkende sig, at smukke og velplejede grønne udenomsarealer er med til, at give ekstra inspiration og øget trivsel.

Nu fører vi også et udvalg af højkvalitets haveparkmaskiner. Find din nye hækkeklipper, løvsuger, buskrydder, motorsav eller græstrimmer i vores butik.

Anlægsgartner nær Aalborg med mange års erfaring

Bejstrup Anlægsgartner bygger i høj grad på erfaring fra vores faguddannede ansatte. Vi har kort sagt den ekspertise der skal til, for at skabe præsentable omgivelser. Vi udfører både nyanlæg og renovering, så dine gæster og ansatte bliver budt velkommen i pæne omgivelser.

Vi påtager os ikke blot at anlægge og reetablere udenomsarealer. Vi påtager os også gerne den løbende vedligeholdelse, så arealet altid tager sig bedst muligt ud. Til dette står vi på spring med friske medarbejdere, som råder over de mest moderne maskiner og hjælpemidler, til en løsning af enhver tænkelig opgave! Vor erfaring og ekspertise gør din hverdag nemmere…

Kontakt os

Kontakt os i dag og høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din have. Vi har især kunder, hvor vi udfører arbejde som anlægsgartner i Aalborg, men kører gerne i hele Nordjylland. Hos os får du en professionel partner til dit anlægsprojekt, og det er naturligvis til en ganske fornuftigt pris. Vil du høre mere? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på arbejdet i dag. Du kan altid ringe på +45 7010 5400.

Følg os på Facebook for de nyeste tilbud og tiltag!

Kontakt os

Har du nogle forespørgelser eller bemærkninger? Benyt da denne kontaktformular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.